<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=windows-1252"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 11/08/2019 03:56 AM, Olivier Ravard
      via USRP-users wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:7c38aba6-135f-ac39-b826-d2710cde82a0@novagrid.com"
      type="cite">
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
        charset=windows-1252">
      <p>Hello,</p>
      <p>Is there anyone to answer this question ? Did someone
        experience the same 4dB fluctuations<br>
        in the 80 MHz bandwidth for acquisitions with TwinRx ?</p>
      <p>thanks<br>
      </p>
    </blockquote>
    Two questions:<br>
    <br>
       o how was the spectrum captured (in the software sense)<br>
       o could you share the output of "uhd_usrp_probe" with us (that
    will tell us which version of TwinRX hardware you have, etc)<br>
    <br>
    <br>
    <blockquote
      cite="mid:7c38aba6-135f-ac39-b826-d2710cde82a0@novagrid.com"
      type="cite">
      <pre class="moz-signature" cols="90">Olivier
</pre>
      <div class="moz-cite-prefix">Le 06/11/2019 à 12:31, Olivier Ravard
        via USRP-users a écrit :<br>
      </div>
      <blockquote type="cite"
        cite="mid:978d5f24-1129-7f41-1a63-9e219b0f2fee@novagrid.com">
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;
          charset=windows-1252">
        <p>Hello,</p>
        <p>We use X300 with 2 TwinRx boards for acquisitions in L band
          (UHD 3.10.3).</p>
        <p>It seems that the transfert function of the couple (X300 -
          TwinRx) shows strong fluctuations.<br>
          To measure these fluctuations, we put a white noise generator
          at the input (this generator was<br>
          measured before with a spectrum analyser and it show a very
          flat transfert function over 1 GHz)<br>
          and we measure the PSD of the sampled 80MHz bw signal for the
          4 inputs.</p>
        <p>The result is shown on figures below:</p>
        <p>inputs 1 and 2 (first TwinRx):<br>
        </p>
        <p><img src="cid:part1.01080906.08040608@gmail.com" alt=""
            class="" height="274" width="498"><img
            src="cid:part2.08030209.03080106@gmail.com" alt="" class=""
            height="279" width="367"></p>
        <p>inputs 3 and 4 (second TwinRx):</p>
        <p><img src="cid:part3.01020401.06070205@gmail.com" alt=""
            class="" height="334" width="424"><img
            src="cid:part4.07070907.02050101@gmail.com" alt="" class=""
            height="331" width="433"></p>
        <p>Are these fluctuations normal ?</p>
        <p>regards,<br>
        </p>
        <pre class="moz-signature" cols="90">-- 
Olivier
</pre>
        <br>
        <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
        <pre class="moz-quote-pre" wrap="">_______________________________________________
USRP-users mailing list
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com">USRP-users@lists.ettus.com</a>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a>
</pre>
      </blockquote>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
USRP-users mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com">USRP-users@lists.ettus.com</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>