<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 03/20/2019 01:17 PM, Mª Jesús
      Cañavate Sánchez wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAP1zsK=irNpP6=V1EFnKxuAcxgAiXE4zSQ3kSBFgGxudCU_VNw@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="auto">Standard Ettus image
        <div dir="auto"><br>
        </div>
        <div dir="auto">Cheers!</div>
        <div dir="auto"><br>
        </div>
        <div dir="auto">Maria Jesús</div>
      </div>
      <br>
    </blockquote>
    There's some guidance here on using the JTAG USB port to program a
    fresh image into the FPGA.  That might help:<br>
    <br>
    <a class="moz-txt-link-freetext" href="https://files.ettus.com/manual/page_usrp_x3x0.html#x3x0_jtag">https://files.ettus.com/manual/page_usrp_x3x0.html#x3x0_jtag</a><br>
    <br>
    <br>
    <blockquote
cite="mid:CAP1zsK=irNpP6=V1EFnKxuAcxgAiXE4zSQ3kSBFgGxudCU_VNw@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div class="gmail_quote">
        <div dir="ltr" class="gmail_attr">On Wed, Mar 20, 2019, 5:15 PM
          Marcus D. Leech <<a moz-do-not-send="true"
            href="mailto:patchvonbraun@gmail.com">patchvonbraun@gmail.com</a>>
          wrote:<br>
        </div>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
          .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
          <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
            <div class="m_-4263327212503309882moz-cite-prefix">On
              03/20/2019 01:12 PM, Mª Jesús Cañavate Sánchez wrote:<br>
            </div>
            <blockquote type="cite">
              <div dir="auto">Hi Marcus,
                <div dir="auto"><br>
                </div>
                <div dir="auto">No, it is the same for both. I don't
                  know if there is a way to reactivate them or if
                  suddenly they just don't work anymore.</div>
                <div dir="auto"><br>
                </div>
                <div dir="auto">Best regards,</div>
                <div dir="auto"><br>
                </div>
                <div dir="auto">María Jesús</div>
              </div>
            </blockquote>
            Are you running custom FPGA firmware, or a standard  Ettus
            image?<br>
            <br>
            <br>
            <blockquote type="cite"><br>
              <div class="gmail_quote">
                <div dir="ltr" class="gmail_attr">On Wed, Mar 20, 2019,
                  5:09 PM Marcus D. Leech via USRP-users <<a
                    moz-do-not-send="true"
                    href="mailto:usrp-users@lists.ettus.com"
                    target="_blank" rel="noreferrer">usrp-users@lists.ettus.com</a>>

                  wrote:<br>
                </div>
                <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
                  .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">On
                  03/20/2019 11:37 AM, Maria Jesus Cañavate Sanchez via
                  USRP-users wrote:<br>
                  > Hi there,<br>
                  ><br>
                  > Last week I was able to work normally on my USRP
                  X-310 but when I <br>
                  > tried to use it again this week the Ethernet
                  connection was not <br>
                  > working anymore. The LEDs are actually off so the
                  Ethernet connection <br>
                  > cannot be detected on a switch or a PC. Do you
                  know what the problem <br>
                  > could be? I have used different Ethernet cables
                  and have checked that <br>
                  > the Ethernet adapter (SFP) works perfectly in
                  another device so it <br>
                  > must be a problem related to the USRP itself.<br>
                  ><br>
                  > What do you think I should do? Should I use the
                  JTAG interface to <br>
                  > configure anything? Is there a way to reset the
                  USRP from the hardware <br>
                  > or JTAG?<br>
                  ><br>
                  > Thank you very much in advance!<br>
                  ><br>
                  > Best regards,<br>
                  ><br>
                  > Maria Jesus<br>
                  What about the 2nd SFP port--does it show any signs of
                  life?<br>
                  <br>
                  <br>
                  <br>
                  _______________________________________________<br>
                  USRP-users mailing list<br>
                  <a moz-do-not-send="true"
                    href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com"
                    rel="noreferrer noreferrer" target="_blank">USRP-users@lists.ettus.com</a><br>
                  <a moz-do-not-send="true"
href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com"
                    rel="noreferrer noreferrer noreferrer"
                    target="_blank">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a><br>
                </blockquote>
              </div>
            </blockquote>
            <br>
          </div>
        </blockquote>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>