<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:HelveticaNeue, Helvetica Neue, Helvetica, Arial, Lucida Grande, Sans-Serif;font-size:13px"><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722">Hello all,</div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr">I tried to connect the usrp with a usb. It is showing that the ports are working. But if I give a command "uhd_find_devices", it says </div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class="" id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2862">uhd_find_devices</span><br style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class=""><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class="" id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2840">#linux; GNU C++ version 4.4.5; Boost_104200; UHD_002.20110206225409.aea6ac1</span><br></div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class="" id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2881">No UHD Devices Found<br></span></div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class=""><br></span></div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class="" id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2861">Please help as to what I can do ASAP? This is my connection with usb port. Does it have anything to do with network?. My model of usrp is USRP1</span></div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class=""><br></span></div><div id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2722" dir="ltr"><span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;" class="" id="yui_3_16_0_1_1437667588259_2888">Thank you</span></div></div></body></html>