<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=windows-1252"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 07/20/2015 10:23 AM, Vincent CRAUET
      via USRP-users wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:281593846.11791282.1437402191049.JavaMail.zimbra@ifsttar.fr"
      type="cite">
      <div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size:
        12pt; color: #000000">
        <div>Hi,<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>I'm trying to connect my NI USRP-2943R over network (not
          directly to host computer). </div>
        <div>This network is 137.121.198.0<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>My host computer is 137.121.198.177<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>I changed ip-addr0 with <em>usrp_burn_mb_eeprom</em> to
          137.121.198.150 and the gateway to 137.121.198.254.</div>
        <div>I tried to ping it but it seems that it can't reach it.<br
            data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>ping 137.121.198.150<br>
          PING 137.121.198.150 (137.121.198.150) 56(84) bytes of data.<br>
          From 137.121.198.177 icmp_seq=1 Destination Host Unreachable<br>
          From 137.121.198.177 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable<br>
          From 137.121.198.177 icmp_seq=3 Destination Host Unreachable<br>
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>With the same configuration for host computer and USRP but
          connected directly to host computer it works, ping works well
          and uhd_usrp_probe too.<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>I don't understand why i can't reach it over network.<br
            data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>I see it could be firewall issue on Ettus site<em>
            <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://files.ettus.com/manual/page_usrp_x3x0.html">http://files.ettus.com/manual/page_usrp_x3x0.html</a>  </em>so
          i disabled it and it doesn't work better.<br
            data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><em><br data-mce-bogus="1">
          </em></div>
        <div>I'll be very thankful if anyone could give me a clue on
          what's happening here.<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>Regards<br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div><br data-mce-bogus="1">
        </div>
        <div>Vincent<br data-mce-bogus="1">
        </div>
      </div>
      <br>
    </blockquote>
    Make certain that you set the netmask appropriately as
    well--255.255.255.0  in your case, I assume.<br>
    <br>
    Also, make sure that whatever the USRP is plugged into on the far
    side is 1GiGe capable.<br>
    <br>
    <br>
    <br>
  </body>
</html>