<div dir="ltr"><div>ok.  I'll try that.  Thanks.<br><br><br></div><div>Yes, the streams are going to the same physical device.  But no 1 PPS input.  My intention is to use X310 internal PPS.  I think the GRC UHD sink/source setting for clock source is "default".  I'm assuming that means internal PPS.<br><br></div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Wed, Apr 1, 2015 at 11:04 PM, Marcus D. Leech <span dir="ltr"><<a href="mailto:mleech@ripnet.com" target="_blank">mleech@ripnet.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
  
    
  
  <div text="#000000" bgcolor="#FFFFFF"><span class="">
    <div>On 04/01/2015 11:00 PM, Rob Kossler
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote type="cite">
      <div dir="ltr">
        <div>I don't recall any error message with the low sample rate. 
          But, I was also using higher rates like 1 MS/s and 10 MS/s
          also.<br>
        </div>
        Rob<br>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
      </div>
    </blockquote></span>
    May just be a buffering elasticity issue.<br>
    <br>
    Try putting something like a multiply-const block between them, with
    a constant of 1.0.  Just to put some buffering in place.<br>
    <br>
    These streams are going to the same physical device, yes?  And it
    has a 1PPS input?<div><div class="h5"><br>
    <br>
    <br>
    <blockquote type="cite">
      <div class="gmail_extra">
        <div class="gmail_quote">On Wed, Apr 1, 2015 at 10:58 PM, Marcus
          D. Leech via USRP-users <span dir="ltr"><<a href="mailto:usrp-users@lists.ettus.com" target="_blank">usrp-users@lists.ettus.com</a>></span>
          wrote:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
            <div text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
              <div>
                <div>
                  <div>On 04/01/2015 05:57 PM, Rob Kossler via
                    USRP-users wrote:<br>
                  </div>
                </div>
              </div>
              <blockquote type="cite">
                <div>
                  <div>
                    <div dir="ltr">
                      <div>I would like to run a simple Rx to Tx
                        loopback using gnuradio companion with my X310. 
                        The attached flowgraph contains two blocks, a
                        UHD source and UHD sink, which are directly
                        connected to each other on each of the 2
                        channels.  <br>
                        <br>
                        When I run it, I get numerous "L" indications. 
                        To me, this indicates that I'm not delivering
                        the samples to the Tx Streamer when it wants
                        them.  Perhaps the start times for RX streaming
                        and TX streaming need to be specified?  If so,
                        can this be done from GRC?<br>
                        <br>
                      </div>
                      <div>Thanks.<br>
                      </div>
                      <div>Rob<br>
                      </div>
                    </div>
                    <br>
                    <fieldset></fieldset>
                    <br>
                  </div>
                </div>
                <span>
                  <pre>_______________________________________________
USRP-users mailing list
<a href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com" target="_blank">USRP-users@lists.ettus.com</a>
<a href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com" target="_blank">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a>
</pre>
                </span></blockquote>
              The only thing I notice is that you've specified a
              really-low sample rate, one which I'm thinking the X310
              cannot support, did you get any error messages<br>
                to that effect when it's running.<br>
              <br>
            </div>
            <br>
            _______________________________________________<br>
            USRP-users mailing list<br>
            <a href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com" target="_blank">USRP-users@lists.ettus.com</a><br>
            <a href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com" target="_blank">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a><br>
            <br>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
  </div></div></div>

</blockquote></div><br></div>