<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">
<html><body style='font-size: 10pt; font-family: Verdana,Geneva,sans-serif'>
<p>Are you certain that you've wired the TX/RX ports of the two CBX to the front-panel correctly?</p>
<p> </p>
<p>What signal levels are you injecting?</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<p>On 2014-09-17 11:19, boeglen herve via USRP-users wrote:</p>
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px"><!-- html ignored --><!-- head ignored --><!-- meta ignored -->
<p>Hi all,</p>
<p>I am playing with an USRP X310 + 2 CBX dautercards (RF 0 and RF 1). My aim is to perform a 2 antennas reception. However, when testing the two RF inputs, RF 1 doesn't seem to work properly. With a generator,  I just enter a sum of 2 sines (100 kHz and 200 kHz) around a 3 GHz carrier, firstly on RF 0 then on RF 1.</p>
<p>Here are the results ( RF 0 and RF 1). The last image is a screenshot of my GRC UHD source. It seems like RF 1 has a much wider noise bandwidth than RF 0 and as you can notice the signal amplitude is 10 dB lower than the one observed on RF 0.</p>
<p>Am I doing something wrong? As I understood from the X310 datasheet, it should be possible to receive or transmit simultaneously wiith an X310 equipped with 2 daughterboards.</p>
<p>Best regards</p>
<p>Hervé</p>
<div> </div>
<!-- html ignored --><br />
<pre>_______________________________________________
USRP-users mailing list
<a href="mailto:USRP-users@lists.ettus.com">USRP-users@lists.ettus.com</a>
<a href="http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com" rel="noreferrer">http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com</a>
</pre>
</blockquote>
</body></html>