[USRP-users] No aapplicable UHD device found when update N310 FPGA

Marcus D. Leech patchvonbraun at gmail.com
Tue Jul 14 09:33:06 EDT 2020


On 07/14/2020 04:13 AM, Heng Zhang via USRP-users wrote:
> Dear all,
> The problem has been resolved by updating the UHD version to 
> v3.15.0.0. By the way, is there any information about the UHD versions 
> that support N310?
>
> Regars,
> Heng
https://github.com/EttusResearch/uhd/releases

Includes the release notes for every release, which will have an 
indication of which new devices are supported.


>
> Heng Zhang <zh.heng96 at gmail.com <mailto:zh.heng96 at gmail.com>> 于2020年 
> 7月14日周二 上午10:09写道:
>
>     Yes, I will do that. And I will also try a UHD version>3.13
>
>     Marcus D. Leech <patchvonbraun at gmail.com
>     <mailto:patchvonbraun at gmail.com>> 于2020年7月14日周二 上午9:44写道:
>
>         On 07/13/2020 09:39 PM, Heng Zhang wrote:
>>         Yes, I can "ping" the USRP address derived from command
>>         "uhd_find_devices", for example, "192.168.1.191". I also try
>>         to update FPGA in ARM CPU mode but it still says "NO
>>         applicable UHD devices found".
>>
>>
>>         Regards,
>>         Heng
>         OK, so when you follow the steps here:
>
>         https://kb.ettus.com/USRP_N300/N310/N320/N321_Getting_Started_Guide#Embedded_Mode_FPGA_Image_Update
>
>         Could you show us the complete log of what happens?
>
>
>>
>>         Marcus D. Leech via USRP-users <usrp-users at lists.ettus.com
>>         <mailto:usrp-users at lists.ettus.com>> 于2020年7月14日周二 上午
>>         9:30写道:
>>
>>             On 07/13/2020 09:19 PM, Heng Zhang via USRP-users wrote:
>>>             Dear community,
>>>             I'm a new user of USRP N310.  I follow this guide
>>>             https://kb.ettus.com/USRP_N300/N310/N320/N321_Getting_Started_Guide 
>>>             and now I can connect to N310 by RJ45 port.  I have
>>>             completed the Linux File System update. When I try to
>>>             update FPGA images, it said "No applicable UHD devices
>>>             found".  Why does this happen? Any advice would
>>>             be appreciated.
>>>             image.png
>>>
>>>             Regards,
>>>             Heng
>>>
>>             Can you "ping" the USRP device from your host?  That's
>>             the first diagnostic step.  Has it (the USRP) changed
>>             addresses?
>>
>>
>>             _______________________________________________
>>             USRP-users mailing list
>>             USRP-users at lists.ettus.com
>>             <mailto:USRP-users at lists.ettus.com>
>>             http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>>
>
>
>
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20200714/6560c859/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/png
Size: 228389 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20200714/6560c859/attachment.png>


More information about the USRP-users mailing list