[USRP-users] x300 Timeout errors on receiving continuous stream (w/ Redhawk SDR)

Marcus D. Leech patchvonbraun at gmail.com
Tue Jul 7 15:02:18 EDT 2020


On 07/07/2020 01:00 PM, Lawrence L Elentukh via USRP-users wrote:
>
> Hello,
>
> Thank you for getting back to me. I implemented your suggestion; after 
> stopping the stream I added a recv() to the service function that 
> continues to receive while the usrp is stopped until it sees a timeout 
> error. I can see that it stops, then tries to receive from the usrp 
> and sees a single timeout error, as expected. Afterwards, issuing a 
> start command works for a few runs, but again I encounter a series of 
> timeout errors after a number of runs.
>
> The stop command is issued as follows:
> > uhd::stream_cmd_t 
> stream_cmd_stop(uhd::stream_cmd_t::STREAM_MODE_STOP_CONTINUOUS);
>
> > stream_cmd_stop.stream_now = false;
>
> > usrp_device_ptr->issue_stream_cmd(stream_cmd_stop, 
> frontend_tuner_status[tuner_id].tuner_number);
>
> (The tuner id of all the start and stop commands, as well all timeout 
> errors, is ‘0’).
>
> Is there anything else I can try?
>
> Thanks,
> Lawrence
>
>
So, something you might try is to use the rx_samples_to_file example 
program that comes with UHD, and see if it exhibits the same
   behavior as your RedHawk example.


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20200707/0494cb0c/attachment.html>


More information about the USRP-users mailing list