[USRP-users] TwinRx transfert function

Marcus D Leech patchvonbraun at gmail.com
Wed Nov 6 11:59:34 EST 2019


That is more passband ripple than I would expect. 

What is your tunes frequency. What gain setting? Are you getting overruns during the measurement?


Sent from my iPhone

> On Nov 6, 2019, at 6:32 AM, Olivier Ravard via USRP-users <usrp-users at lists.ettus.com> wrote:
> 
> 
> Hello,
> 
> We use X300 with 2 TwinRx boards for acquisitions in L band (UHD 3.10.3).
> 
> It seems that the transfert function of the couple (X300 - TwinRx) shows strong fluctuations.
> To measure these fluctuations, we put a white noise generator at the input (this generator was
> measured before with a spectrum analyser and it show a very flat transfert function over 1 GHz)
> and we measure the PSD of the sampled 80MHz bw signal for the 4 inputs.
> 
> The result is shown on figures below:
> 
> inputs 1 and 2 (first TwinRx):
> 
> <bbhnehmblikapiem.png>
> <fpnpgddncnklhkma.png>
> 
> inputs 3 and 4 (second TwinRx):
> 
> <lfkojlkpiadfgnml.png>
> <bnokbonaahldkokn.png>
> 
> Are these fluctuations normal ?
> 
> regards,
> 
> -- 
> Olivier
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20191106/5fefc086/attachment.html>


More information about the USRP-users mailing list