[USRP-users] Programming N310 micro SD Card Image Problem

Jeff S e070832 at hotmail.com
Tue Nov 5 12:50:43 EST 2019


The original SD card that came with the unit works, but I programmed an image onto a 16GB microSD card for the N310 using:

$ sudo dd if=./installs/share/uhd/images/usrp_n3xx_fs.sdimg of=/dev/sdb bs=1M

after downloading the most recent images.  When I insert the card into the N310 and power on, it seems to go into some sort of "emergency mode," when I try and connect using the serial interface, "screen /dev/ttyUSB0 115200."


If I do a "journalctl -xb" from the serial root login, I see the following (snapshot of the first failure I found):

Jan 12 22:21:50 ni-sulfur-rev6-mender systemd[1]: Mounting /uboot...
-- Subject: Unit uboot.mount has begun start-up
-- Defined-By: systemd
-- Support: https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/systemd-devel
--
-- Unit uboot.mount has begun starting up.
Jan 12 22:21:50 ni-sulfur-rev6-mender systemd[1]: Mounted /uboot.
-- Subject: Unit uboot.mount has finished start-up
-- Defined-By: systemd
-- Support: https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/systemd-devel
--
-- Unit uboot.mount has finished starting up.
--
-- The start-up result is RESULT.
Jan 12 22:23:12 ni-sulfur-rev6-mender systemd[1]: dev-mmcblk0p4.device: Job dev-mmcblk0p4.device/start timed out.
Jan 12 22:23:12 ni-sulfur-rev6-mender systemd[1]: Timed out waiting for device dev-mmcblk0p4.device.
-- Subject: Unit dev-mmcblk0p4.device has failed
-- Defined-By: systemd
-- Support: https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/systemd-devel
--
-- Unit dev-mmcblk0p4.device has failed.
--

Has anyone come across this before?

Jeff
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20191105/7c77e785/attachment.html>


More information about the USRP-users mailing list