[USRP-users] Ethernet port not working. Leds are not on anymore

Marcus D. Leech patchvonbraun at gmail.com
Wed Mar 20 13:25:01 EDT 2019


On 03/20/2019 01:17 PM, Mª Jesús Cañavate Sánchez wrote:
> Standard Ettus image
>
> Cheers!
>
> Maria Jesús
>
There's some guidance here on using the JTAG USB port to program a fresh 
image into the FPGA.  That might help:

https://files.ettus.com/manual/page_usrp_x3x0.html#x3x0_jtag


> On Wed, Mar 20, 2019, 5:15 PM Marcus D. Leech <patchvonbraun at gmail.com 
> <mailto:patchvonbraun at gmail.com>> wrote:
>
>     On 03/20/2019 01:12 PM, Mª Jesús Cañavate Sánchez wrote:
>>     Hi Marcus,
>>
>>     No, it is the same for both. I don't know if there is a way to
>>     reactivate them or if suddenly they just don't work anymore.
>>
>>     Best regards,
>>
>>     María Jesús
>     Are you running custom FPGA firmware, or a standard  Ettus image?
>
>
>>
>>     On Wed, Mar 20, 2019, 5:09 PM Marcus D. Leech via USRP-users
>>     <usrp-users at lists.ettus.com <mailto:usrp-users at lists.ettus.com>>
>>     wrote:
>>
>>         On 03/20/2019 11:37 AM, Maria Jesus Cañavate Sanchez via
>>         USRP-users wrote:
>>         > Hi there,
>>         >
>>         > Last week I was able to work normally on my USRP X-310 but
>>         when I
>>         > tried to use it again this week the Ethernet connection was
>>         not
>>         > working anymore. The LEDs are actually off so the Ethernet
>>         connection
>>         > cannot be detected on a switch or a PC. Do you know what
>>         the problem
>>         > could be? I have used different Ethernet cables and have
>>         checked that
>>         > the Ethernet adapter (SFP) works perfectly in another
>>         device so it
>>         > must be a problem related to the USRP itself.
>>         >
>>         > What do you think I should do? Should I use the JTAG
>>         interface to
>>         > configure anything? Is there a way to reset the USRP from
>>         the hardware
>>         > or JTAG?
>>         >
>>         > Thank you very much in advance!
>>         >
>>         > Best regards,
>>         >
>>         > Maria Jesus
>>         What about the 2nd SFP port--does it show any signs of life?
>>
>>
>>
>>         _______________________________________________
>>         USRP-users mailing list
>>         USRP-users at lists.ettus.com <mailto:USRP-users at lists.ettus.com>
>>         http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>>
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20190320/bc23959e/attachment.html>


More information about the USRP-users mailing list