[USRP-users] rfnoc loopback

Nick Foster bistromath at gmail.com
Thu Nov 30 20:23:47 EST 2017


You need to help us before we can help you. Can you tell me:

* What you're actually trying to do
* Your hardware setup
* Your UHD version
* Your flowgraph
* The results you expect
* The results you actually observe

Then maybe we can help.

Nick

On Thu, Nov 30, 2017 at 4:44 PM Jack Ziegler <jackalak at gmail.com> wrote:

> I tried doing the changes in uhd, and gr-ettus.  I also tried changing
> that register value to 0 for the fpga and making a new e300.bit file.
> Any recommendations on how to troubleshoot?   Also as I referenced, I'm
> doing this on a new e312 usrp.
>
> Thanks,
> Jack
>
> On Wed, Nov 29, 2017 at 10:36 PM, Nick Foster <bistromath at gmail.com>
> wrote:
>
>> It should still apply. Is there something specific you're having trouble
>> with?
>>
>> On Wed, Nov 29, 2017, 10:06 PM Jack Ziegler via USRP-users <
>> usrp-users at lists.ettus.com> wrote:
>>
>>> Has anyone recently tried rfnoc loopback?
>>> I tried following these directions:
>>> https://corvid.io/2017/04/22/stupid-rfnoc-tricks-loopback/
>>> they are dated from last April.  Not sure if I missed a step or maybe
>>> there is something new in gr-ettus and uhd-devel?
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Jack Ziegler
>>> _______________________________________________
>>> USRP-users mailing list
>>> USRP-users at lists.ettus.com
>>> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20171201/19ee5534/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list