[USRP-users] RFNoC OOT Module Error with FPGA Image

Avila, Jose A jaavila5 at miners.utep.edu
Thu Nov 30 18:17:29 EST 2017


This fixed the issue thank you.

From: John Medrano
Sent: Thursday, November 30, 1:09 PM
Subject: Re: [USRP-users] RFNoC OOT Module Error with FPGA Image
To: Avila, Jose A
Cc: usrp-users at lists.ettus.com


Hello Jose,

Based on the information you have posted I suspect it is an error in you $ROOTDIR/rfnoc/blocks/$MODULE_NAME.xml file.

You may be reading a value before it has been initialized, look at arguments section and make sure you are not reading a value before it has been written.

Good luck.

On Tue, Nov 28, 2017 at 3:59 PM, Avila, Jose A via USRP-users <usrp-users at lists.ettus.com<mailto:usrp-users at lists.ettus.com>> wrote:
Hello we are getting the following error when probing the FPGA in X310 after installing the created bit file.

Error:Runtime error: Cannot get() on an uninitialized (empty) property.

The testbench runs successfully but after creating the bit file and uploading it into the SDR we get the error when probing.




_______________________________________________
USRP-users mailing list
USRP-users at lists.ettus.com<mailto:USRP-users at lists.ettus.com>
http://<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>lists.ettus.com<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>/mailman/<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>listinfo<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>/<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>usrp-users_lists.ettus.com<http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20171130/b75c69b5/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list