[USRP-users] X300 continuous overflow errors

Neel Pandeya neel.pandeya at ettus.com
Thu Jul 20 14:09:29 EDT 2017


Hello Nathan:

You might to take a look at the fast-frequency hopping demo code, which
does what you're doing, and uses the X300/X310 and TwinRX.

Are you using the stock FPGA image, or did you modify the FPGA code and
make a custom FPGA image?

I would also suggest trying your program with UHD 3.10.2.0, and seeing if
the problem persists. The release was tagged yesterday, and the final
release will be made very soon (link below).

http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/2017-July/025717.html

Please let me know if you are able to make any further progress.

--​Neel Pandeya



On 21 April 2017 at 14:18, Perelman, Nathan via USRP-users <
usrp-users at lists.ettus.com> wrote:

> I’m using UHD 3.10.1.1 and a TwinRX in an X310. My application does many
> repeated captures, some very short (~200000 samples), some 2-5 seconds
> long. After many captures (5-10 minutes, all on the same channel), I am
> seeing it get into a state where every capture errors out with an overflow
> (error 8) after 2-5 thousand samples have been received. This is with
> reusing the same RX Streamer for every capture. Any ideas for what might be
> causing this or how to debug?
>
> -Nathan
>
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20170720/0d280ed5/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list