[USRP-users] Error using RFNoC OFDM Sync block on E310

Jonathon Pendlum jonathon.pendlum at ettus.com
Wed Mar 9 16:05:58 EST 2016


Hi Sergio,

Try using the "rfnoc-ofdm" branches for uhd and gr-ettus and rebuild your
FPGA image. Make sure to add the schmidl_cox block to
rfnoc_e310_ce_auto_inst.v and run 'make cleanall' before building the FPGA
image.



Jonathon

On Tue, Mar 8, 2016 at 8:31 PM, Sergio Cruz Perez <serchsype at hotmail.com>
wrote:

> Hi Jonathon,
>
> Yes, I followed the RFNoC:Getting started guide to install the rfnoc-devel
> branch and the gr-ettus  OOT module. I forgot to mention that in my first
> attempt to make the fpga image I had the next error:
>
> ERROR: [Synth 8-448] named port connection 's_axis_phase_tlast' does not
> exist for instance 'cfo_corrector' of module 'cordic_rotator'
> [/home/sheko/uhd/fpga-src/usrp3/lib/rfnoc/schmidl_cox.v:163]
>
> I removed that port in the schmidl_cox.v file and then it was possible to
> make the image with the schmidl_cox block.
>
> Thanks
>
> Sergio
>
>
>
>
>
> ------------------------------
> From: jonathon.pendlum at ettus.com
> Date: Tue, 8 Mar 2016 16:51:20 -0800
> Subject: Re: [USRP-users] Error using RFNoC OFDM Sync block on E310
> To: serchsype at hotmail.com
> CC: usrp-users at lists.ettus.com
>
>
> Hi Sergio,
>
> Are you using the rfnoc-ofdm branches for uhd and gr-ettus?
>
>
>
> Jonathon
>
> On Tue, Mar 8, 2016 at 4:31 PM, Sergio Cruz Perez via USRP-users <
> usrp-users at lists.ettus.com> wrote:
>
>
> Hi,
>
> I'm learning to use RFNoC to implement an  OFDM receiver on a E310.  The
> original FPGA image had just 3 RFNoC blocks: FIFO, Window and FFT, so I
> made a new image removing the window and the FFT blocks and replacing them
> for a schmidl_cox block. When I run my application with the new image I get
> the next error:
>
> File "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/ettus/ettus_swig.py", line
> 3002, in set_arg
> return _ettus_swig.rfnoc_generic_sptr_set_arg(self, *args)
>
> RuntimeError: LookupError: Path not found in tree:
> /mboards/0/xbar/SchmidlCox_0/args/0/offset/value
>
> Has anyone run into the same problem?
>
> I'm using UHD_003.010.rfnoc-314-gf773e72b
>
> Thanks
>
> Sergio Cruz
>
>
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20160309/767bbd58/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list