[USRP-users] Assertion Error when probing the rfnoc addsub image on the E310

Jonathon Pendlum jonathon.pendlum at ettus.com
Wed Oct 14 12:50:48 EDT 2015


Hi Craig,

Right now block ports are not working on the E310. The AddSub block uses
block ports which is why it fails. We have this on our list of bugs to fix,
but I don't have a ETA for it.



Jonathon

On Wed, Oct 14, 2015 at 9:45 AM, Swanson, Craig <
Craig.Swanson at gtri.gatech.edu> wrote:

> Jonathon and Martin,
>
> I am using your off the shelf xml and noc_block_addsub.v file
>
>
> When I uhd_usrp_probe --init-only the addsub .bit and .xml file on the
> E310, I get the following error:
>
> -- Port 64: Found NoC-Block with ID ADD0000000000000.
> -- base_path = "/usr/share/uhd/rfnoc"
> -- Reading XML file: /usr/share/uhd/rfnoc/blocks/addsub.xml
> Error: AssertionError: _send_entries_in_use.at(which_stream) <=
> H2S_NUM_CMDS
>   in uhd::transport::zero_copy_if::sptr
> e300_fifo_interface_impl::_make_xport(size_t, const
> uhd::transport::zero_copy_xport_params&, bool)
>   at /home/craig/uhd/host/lib/usrp/e300/e300_fifo_config.cpp:395
>
>
> Craig
>
>
> *Craig F. Swanson*
>
> *Research Engineer II *
> *Information and Communications Laboratory*
> *Communications, Systems, and Spectrum Division*
> *Georgia Tech Research Institute*
>
>
> *Room 560 250 14th St NW *
> *Atlanta, GA 30318*
> *Cell: 770.298.9156 <770.298.9156>*
> http://www.gtri.gatech.edu
> <https://mail.gtri.gatech.edu/owa/redir.aspx?C=c20925f2f0af4dd29329ddf0701ecfff&URL=http%3a%2f%2fwww.gtri.gatech.edu%2f>
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20151014/96217749/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list