[USRP-users] USRP B210 doesn't find the cell

Chiara chiaracapretti at hotmail.it
Mon Oct 5 04:51:23 EDT 2015


Hi Neel,

I’ve fixed the problem: it was a silly issue about the antenna.
Now everything works!

Anyway I’m using srsLTE.

Thank you!

Regards,
Chiara


> Il giorno 04/ott/2015, alle ore 21:31, Neel Pandeya <neel.pandeya at ettus.com> ha scritto:
> 
> Hello Chiara:
> 
> What software are you using? gr-lte? OpenLTE?
> 
> Which handset are you using? Is it unlocked?
> 
> --Neel
> 
> 
> 
> On 15 September 2015 at 15:07, Chiara via USRP-users <usrp-users at lists.ettus.com <mailto:usrp-users at lists.ettus.com>> wrote:
> Hi everyone,
> 
> I’m really a beginner with USRP and Gnuradio.
> I’ve got two B210 and, based on the example, I would implement something on a LTE network.
> 
> I’ve started from the example and, unfortunately, I’ve got a problem with running “pdsch_enodeb” and “pdsch_ue”: my UE doesn’t find the cell and I don’t really know how fix this problem.
> Both the command are sent with the frequency 2680 MHz and both the LEDs on the USRP light up.
> 
> Could anyone suggest me an idea?
> 
> Thank you very much!
> Chiara
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com <mailto:USRP-users at lists.ettus.com>
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com <http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com>
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20151005/6c6053f2/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list