[USRP-users] USB problems

Marcus Müller marcus.mueller at ettus.com
Fri Jul 24 18:44:33 EDT 2015


Hello!

That looks right so far. Does running 

lsusb

before and after you connect the USRP show a difference?
You're looking for a device with the vendor/product ID 04B4:8613 or FFFE:0002.

Did you build that UHD yourself or did you install it as a binary?

Best regards,
Marcus

Am 25. Juli 2015 00:18:43 MESZ, schrieb Vsr Ravi via USRP-users <usrp-users at lists.ettus.com>:
>Hi all,I have tried connecting my USRP to my laptop via USB cable. But
>anything is not being detected even though i type in sudo
>"uhd_find_devices". It says 
>linux; GNU C++ version 4.8.4; Boost_105500;
>UHD_003.009.git-144-g407e3086
>No UHD Devices Found
> I have also used this command below. But I have not seen any
>difference. Is there a problem with anything. I am using USRP1. Should
>I rewrite any udev rules? or is the UHD installation is not latest or
>not properly done?  Please reply ASAP. 
>Thank you very much.cd usr/lib/uhd/utils
>sudo cp uhd-usrp.rules /etc/udev/rules.d/
>sudo udevadm control --reload-rules
>sudo udevadm trigger
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>USRP-users mailing list
>USRP-users at lists.ettus.com
>http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com

-- 
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20150725/8760e59e/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list