[USRP-users] How to install B200 on windows

Michael West michael.west at ettus.com
Fri Sep 19 15:31:43 EDT 2014


Hi Tides,

The instructions for installing the USB driver can be found under the
"Transport Application Notes" link (
http://files.ettus.com/manual/page_transport.html).  The instructions to
install the driver are at the bottom of that page.

Regards,
Michael

On Thu, Sep 18, 2014 at 8:14 PM, tides anugraha <tides.anugraha at gmail.com>
wrote:

> Hi Michael,
>
> I haven't perform perform the post-installation tasks to install the USB
> driver, because i confuse about the step that describe on the web. I have
> downloaded the windows USB driver, but i don't know what should i do with
> the file? I have also read USB post-installation instructions
> <http://files.ettus.com/uhd_docs/manual/html/transport.html#usb-transport-libusb>
> from the pages, but still i don't know what commands should i use? Could
> you please give more details explanations for this post-installation tasks?
>
> The power LED 600 is on and the device show up in the device manager when
> i plug the device to the laptop, previously i was able to perform
> uhd_find_devices & uhd_usrp_probe in my ubuntu linux 12.04 desktop which
> run on the virtual box.
>
> And Marcus, i've try your suggestion & as the results:
>
> C:\Program Files\UHD\bin>uhd_usrp_probe --args "type=b200"
> Win32; Microsoft Visual C++ version 10.0; Boost_105400;
> UHD_003.007.002-90-unstable
>
> Error: LookupError: KeyError: No devices found for ----->
> Device Address:
>     type: b200
>
> Thanks for the reply
>
> Tides
>
>
> On Fri, Sep 19, 2014 at 1:41 AM, Michael West <michael.west at ettus.com>
> wrote:
>
>> Hi Tides,
>>
>> Did you perform the post-installation tasks to install the USB driver
>> (see http://code.ettus.com/redmine/ettus/projects/uhd/wiki/UHD_Windows)?
>> If so, does the power LED (LED600) come on when you plug in the device and
>> does the device show up in the Device Manager?
>>
>> Regards,
>> Michael
>>
>> On Thu, Sep 18, 2014 at 8:55 AM, tides anugraha via USRP-users <
>> usrp-users at lists.ettus.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I'm trying to run usrp b200 on my windows machine, my computer operating
>>> system is windows 8.1 32 bit & i plug b200 on USB 2 port (because it
>>> doesn't have USB 3 pprt). I have followed the manual on Windows binary
>>> install instructions and install the last unstable release for windows 32
>>> bit.
>>> When i run uhd_find_devices.exe from UHD\bin directory, it shows No UHD
>>> devices found.
>>> Is there some steps that i've missed here? Could someone please give
>>> clue to resolve this problem.
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Tides
>>>
>>> _______________________________________________
>>> USRP-users mailing list
>>> USRP-users at lists.ettus.com
>>> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>>>
>>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20140919/ce9f9d2a/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list