[USRP-users] X310 + 2 CBX daughtercards strange behaviour

mleech at ripnet.com mleech at ripnet.com
Fri Sep 19 11:14:49 EDT 2014


 

Are you certain that you've wired the TX/RX ports of the two CBX to the
front-panel correctly? 

What signal levels are you injecting? 

On 2014-09-17 11:19, boeglen herve via USRP-users wrote: 

> Hi all, 
> 
> I am playing with an USRP X310 + 2 CBX dautercards (RF 0 and RF 1). My aim is to perform a 2 antennas reception. However, when testing the two RF inputs, RF 1 doesn't seem to work properly. With a generator, I just enter a sum of 2 sines (100 kHz and 200 kHz) around a 3 GHz carrier, firstly on RF 0 then on RF 1. 
> 
> Here are the results ( RF 0 and RF 1). The last image is a screenshot of my GRC UHD source. It seems like RF 1 has a much wider noise bandwidth than RF 0 and as you can notice the signal amplitude is 10 dB lower than the one observed on RF 0. 
> 
> Am I doing something wrong? As I understood from the X310 datasheet, it should be possible to receive or transmit simultaneously wiith an X310 equipped with 2 daughterboards. 
> 
> Best regards 
> 
> Hervé 
> 
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com [1]
 

Links:
------
[1] http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20140919/69fada8b/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list