[USRP-users] USRP B200 Stopped working as it has in the past

Ryan Bosley rtbosley at gmail.com
Sat Sep 6 21:55:35 EDT 2014


I've been playing with the USRP B200 for several months now and have
generally had decent luck getting things working.  But, today for some
reason, things stopped working.  It appears to load the FPGA image
correctly and starts to run, but before the flowgraph can run  I get
errors (see below).

Note these are the same flowgraphs that worked fine just this morning.
Any insight into what might be happening is appreciated.

-Ryan


Generating: "/home/ryan/My_gnuradio_flowgraphs/uhd_wbfm_receive.py"

Generating: "/home/ryan/My_gnuradio_flowgraphs/uhd_wbfm_receive.py"

Executing: "/home/ryan/My_gnuradio_flowgraphs/uhd_wbfm_receive.py"

linux; GNU C++ version 4.6.3; Boost_104800; UHD_003.007.001-84-gd99ce4ef

Using Volk machine: sse4_2_64_orc
-- Loading firmware image: /usr/local/share/uhd/images/usrp_b200_fw.hex... done
-- Loading FPGA image: /usr/local/share/uhd/images/usrp_b200_fpga.bin... done
-- Operating over USB 2.
Traceback (most recent call last):
  File "/home/ryan/My_gnuradio_flowgraphs/uhd_wbfm_receive.py", line
294, in <module>
    tb = uhd_wbfm_receive(samp_rate=options.samp_rate,
address=options.address, freq=options.freq, gain=options.gain,
audio_output=options.audio_output)
  File "/home/ryan/My_gnuradio_flowgraphs/uhd_wbfm_receive.py", line
168, in __init__
    channels=range(1),
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/gnuradio/uhd/__init__.py",
line 122, in constructor_interceptor
    return old_constructor(*args)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/gnuradio/uhd/uhd_swig.py",
line 1761, in make
    return _uhd_swig.usrp_source_make(*args)
RuntimeError: AssertionError: accum_timeout < _timeout
  in uint64_t radio_ctrl_core_3000_impl::wait_for_ack(bool)
  at /home/ryan/gnuradio/uhd/host/lib/usrp/cores/radio_ctrl_core_3000.cpp:228




More information about the USRP-users mailing list