[USRP-users] E110 - Detects 63MB RAM in lieu of 512 MB (was: N210 - Detects 63 MB RAM in lieu of 512 MB)

Marcus Müller marcus.mueller at ettus.com
Tue Dec 16 14:19:05 EST 2014


Hello Brais,

have you tried putting a clean image on the SD card? This could also be
caused by something wrong with the way the operating system is loaded.

Greetings,
Marcus

On 12/16/2014 08:05 PM, Brais Ares via USRP-users wrote:
> Sorry,
>
> All i said applied to USRPs E110.
>
> 2014-12-16 19:58 GMT+01:00 Brais Ares <bares at gradiant.org
> <mailto:bares at gradiant.org>>:
>
>     Hello,
>
>     I'm having trouble with one of my N210. It only detects 63 MB of
>     RAM as you can see in this pic, when this value ought to be 512 MB:
>
>     https://dl.dropboxusercontent.com/u/2696878/usrpram.jpg
>
>     The RAM that's still left is not even enough to compile a small
>     program so that gcc throws an error.
>
>     I moved the small PCB where the SD Card and processor are to a
>     healthy N210, and it's not healthy anymore, so the problem seems
>     to be this small PCB.
>
>     I would appreciate any advice about this.
>
>     Regards,
>     Brais.
>
>     -- 
>
>
>
> -- 
>
>
>
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20141216/74dd049e/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list