[USRP-users] failed to run usrp_rx_cfile.py

Deddi Hariprawira deddihp at gmail.com
Thu Feb 23 20:40:14 EST 2012


oh man, sometimes simple thing can make me confuse.

Thanks,

On Fri, Feb 24, 2012 at 1:30 AM, <mleech at ripnet.com> wrote:

> **
>
> I find it's often easier to *always* use exponential notation, to reduce
> this class of error:
>
> 1.7528e9
>
> For example.
>
>
>
> On Thu, 23 Feb 2012 10:08:23 -0800, Nick Foster wrote:
>
> On Thu, Feb 23, 2012 at 2:11 AM, Deddi Hariprawira <deddihp at gmail.com>wrote:
>
>> Hi,
>> I have USRP 1 Rev 4 with 1800 daughterboard, when I am trying to run
>>    usrp_rx_cfile.py -f 1752800 -d 174 -g 5 output.cfile
>> the result is :
>>     Using RX d'board A: Flex 1800 Rx MIMO B
>>    USB sample rate 298.85k
>>    Failed to set frequency
>>  I am using gnuradio 3.2.2
>> Is there anyone what is happening here ?.
>>
>  You're trying to set the frequency to 1.752800MHz. Add three zeroes.
>  --n
>
>
>>  thanks,
>>  Deddi Hp
>>
>> _______________________________________________
>> USRP-users mailing list
>> USRP-users at lists.ettus.com
>> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>>
>>
>
>
> _______________________________________________
> USRP-users mailing list
> USRP-users at lists.ettus.com
> http://lists.ettus.com/mailman/listinfo/usrp-users_lists.ettus.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/attachments/20120224/7548e467/attachment-0002.html>


More information about the USRP-users mailing list